Wandtegels

Een vakkundige plaatsing van uw wandtegels? Dat is de garantie die BVBA Demaiter Tommy u geeft. Dit bedrijf uit Izegem heeft ruim 15 jaar ervaring in het waterpas plaatsen van wandtegels en faiences. Dit zijn specifieke muurtegels die uit een biscuit (= gebakken in de oven) en een vrij dunne emaillaag bestaan en uw muur een tijdloze uitstraling geven.
Tommy Demaiter en zijn team zijn ook ervaren vakmensen wanneer het op de plaatsing van Kerlite-tegels aankomt. Kerlite is een innovatief keramisch én duurzaam materiaal met een dikte van 3 mm dat gebakken wordt in elektrische ovens. Dit materiaal wordt in grote platen van 3 op 1,5 m aangemaakt en is heel flexibel inzetbaar in verschillende formaten. Een dankbaar product dus om uw woonst of bedrijf een unieke toets te geven.

Wenst u een gratis prijsofferte of een advies op maat? Bent u op zoek naar een specifieke wandtegel of wilt u graag werken met Kerlite-tegels? Maak dan een afspraak met Tommy Demaiter. U vindt de gegevens via de contactpagina. Dankzij de samenwerking met verschillende toonzalen in Izegem en omstreken kunt u volgens uw smaak en budget kiezen uit een ruim assortiment.

BVBA Demaiter Tommy, Meensesteenweg 264, 8870 Izegem (Belgiƫ ), ligging, Gsm: 0475 80 77 71, tommydemaiter@gmail.com, BTW BE0471 374 765, Ligging